fredag den 24. september 2010

Gulerodskage fra New Orleans

375 g sukker
3 dl majsolie
4 æg
300 g mel
1 spsk. kanel
1 tsk. fint salt
2 tsk. natron
350 g revne gulerødder
50 g valnødder, evt. letristede

Frosting:

125 g flødeost naturel
50 g blødt smør
vaniljesukker efter smag
200-250 g flormelis

Pisk sukker og olie cremet og pisk æggene i et ad gangen. Pisk rigtig, rigtig godt. Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen og vend gulerødder og hakkede nødder i tilsidst.

Fyld dejen i en smurt springform/lille bradepande. Bag ca. 60 minutter ved 175 grader. Afkøles på rist.

Frosting:

Pisk flødeost og smør cremet. Tilsæt vanilje og flormelis. Pisk frostingen glat. Smøres over den kolde kage og pyntes evt. med nogle hele valnødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar